Hou jij van cookies? 🍪Wij maken gebruik van cookies om uw de beste website beleving te geven. lees meer
Geen limieten

Onbeperkt aantal bezoekers aanmelden

1 -2 klik en klaar

Klantvriendelijke digitale receptie

Met het M-Visit bezoekersregistratiesysteem kunnen uw bezoekers zich eenvoudig digitaal aanmelden, voorafgaand aan hun bezoek of als ze zijn gearriveerd. De digitale receptie van M-Visit is dé oplossing voor onbemande recepties in bijvoorbeeld bedrijfsverzamelgebouwen. Maar dit visitor management systeem kan ook worden ingezet om uw receptioniste werk uit handen te nemen. Bezoekers die zich vooraf hebben aangemeld, genieten een gepersonaliseerde ontvangst. Zo maakt u een onvergetelijke eerste indruk.

Alles voor het beste begin

Gratis voor startende ondernemers

Gratis aanmelden
Makkelijke Integratie

Voldoe aan wet- en regelgeving

Met M-Visit voldoet u eenvoudig aan de heersende wet- en regelgeving, of het nu gaat om de AVG, om eisen die ISO en HACCP stellen, of aan een noodwet in tijden van een pandemie. In geval van calamiteiten of een ontruiming heeft u altijd een actueel overzicht van de aanwezige bezoekers in uw pand op uw smartphone, tablet of laptop.

Kwaliteit en certificeringen

Security én privacy gegarandeerd

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij M-Visit hoog in het vaandel. Al sinds 2002 heeft M-Visit daarom meerdere ISO-certificeringen: ISO 9001 (productieprocessen), ISO 14001 (milieumanagementsysteem) en ISO 27001 (bescherming persoonsgegevens). Security en privacy zijn bij M-Visit dus gegarandeerd.

Waarom wachten?

Begin nu met uw gratis bezoekersregistratie systeem!

Gratis aanmelden